Μπορεί να μην τον έχουμε δει με κάποια αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του και να μην είναι λίγες οι καρδούλες που χτυπούν για χάρη του, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει... ξεμυαλιστεί από ένα θηλυκό και το παραδέχεται!

«Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να με φωτογραφίσουν ή να με δουν έξω με κάποια κοπέλα. Απλώς, μπαίνω στη διαδικασία και έρχομαι στη θέση της εκάστοτε κοπέλας η οποία μπορεί να νιώσει άβολα, γι’ αυτό φροντίζω να προστατεύω ό��ο μπορώ τον άνθρωπό μου», λέει ο νεαρός τραγουδιστής στο περιοδικό «Hello».

Αργυρός1.jpgΑργυρός2.jpg

Επισημαίνοντας πως η γυναίκα είναι πιο εξελιγμένο μυαλό και ωριμάζει πιο γρήγορα από τον άνδρα, ο Κωνσταντίνος δηλώνει fan του... ερωτικού ταξιδιού και όπου βγάλει!

«Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω μείνει μόνος είναι δύο χρόνια, πράγμα που μου άρεσε γιατί ανακάλυψα μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Κι αν με συνοδό γένους θηλυκού δεν τον έχουμε δει, υπάρχει ένα θηλυκό που του έχει πάρει τα μυαλά: «με κάνει ό,τι θέλει και περνάω πολλές ώρες μαζί της. Τη λένε Χάνα και είναι ένα θηλυκό ακίτα!», παραδέχεται ο Κωνσταντίνος!

Αργυρός3.jpgΑργυρός4.jpg