Ο Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγος του, Στέλλα Φιλίππου, μετά από πολλές προσπάθειες που έκαναν για να αποκτήσουν ένα παιδάκι πήραν την απόφαση να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «Ελένη» και ο Σφηράκης τόνισε πως «άμα θες κάτι μπορείς να το καταφέρεις»!

Πως όμως πήρε η Στέλλα αυτή τη δύσκολη απόφαση;; «Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν η επιλογή της ομάδας των ανθρώπων που στάθηκε από πάνω μας και στήριξε την προσπάθεια μας. Έκανα ένα σχεδόν χρόνο έρευνα μέχρι να καταλήξω στον γιατρό και την ομάδα που ήθελα.. Έκανα ραντεβού χωρίς να το προχωράω.. Δεν κάναμε την απλή εξωσωματική, αλλά τη νέα μέθοδο, τη βλαστοκύστη. Τα έμβρυα που τοποθετούνται είναι έμβρυα που έχουν όλες τις πιθανότητες να εξελιχθούν» είπε η σύζυγος του Νεκτάριου.

Η Στέλλα μίλησε για την εγκυμοσύνη της λέγοντας πως «είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Το δεύτερο μήνα ξεκίνησαν τα προβλήματα και στον πέμπτο μήνα διογκώθηκαν.. Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον μικρούλη. Ο γιατρός κατάφερε να τον γεννήσω χωρίς να χρειαστεί θερμοκοιτίδα ούτε ώρα. Δε σταμάτησε ποτέ η αγωνία μου. Στην αρχή πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω. Μετά μπήκε η αγωνία αν θα γεννήσω πρόωρα».

Ο σύζυγός της ήταν πάντοτε δίπλα της και την στήριζε, καθώς ο ίδιος λέει πως «εγώ ήμουν η θετική σκέψη. Η ψυχολογία της ήταν κακή».