Έντονα φορτισμένος ήταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, η κουβέντα πήγε στον πατέρα του, που τον έχει χάσει εδώ κα�� χρόνια.

«Όταν έφυγε ο πατέρας μου αισθάνθηκα ότι δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα. Ο πατέρας μου αρρώστησε και πέρασαν έξι μήνες, που θα μπορούσε κάποιος να προλάβει να κάνει κάποιες κινήσεις , αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δίνεις μία αναβολή μέσα σου και έχεις και μια ελπίδα, δε θες να το πιστέψεις και κυρίως δε βρίσκεις το κουράγιο να κάνεις μεγάλα, σημαντικά πράγματα», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο πατέρας του πέθανε στα χέρια του.

«Ήμουν συνεχώς δίπλα του. Πέθανε στα χέρια μου. Επειδή μάλιστα υπέφερε πολύ ήταν λυτρωτικό γιατί ήμουν δίπλα του και δεν πέθανε μόνος του», είπε.

Πάντως εκείνος κατάφερε να θρηνήσει για το χαμό του μόλις δύο μήνες μετά από την κηδεία του.

«Ήταν δύο μήνες μετά την κηδεία του πατέρα μου και μια βραδιά, ανεβαίνοντας την Αλεξάνδρας βρέθηκα στη διασταύρωση που συνήθως πήγαινα ή προς το Λαϊκό, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας μου ή προς τον Χολαργό όπου έμενα με την μητέρα μου. Κάτι με έπιασε, σταμάτησα το αυτοκίνητο και τότε είχε φτάσει η ώρα για να κλάψω κι εγώ για τον πατέρα μου», εξομολογήθηκε.