Με τους κριτές τα είχε σήμερα η Μαρία Κορινθίου που όπως είπε της φάνηκαν ολίγον τι παραπάνω αυστηροί από το φυσιολογικό.

«Ο Γιάννης όταν γύρισε στο σπίτι ήταν πολύ πιο ψύχραιμος από ότι εγώ. Είναι λες και κρίνουν εμένα. Τον αγαπάω απίστευτα, τον θαυμάζω απίστευτα, είμαι πολύ περήφανη για ��ο Γιάννη γιατί γι’ αυτόν είναι μια υπέρβαση, αφού δεν το έχει με το χορό», είπε η Μαρία Κορινθίου και μπήκε στο παρασύνθημα για τους κριτές.

«Θεωρώ ότι όντως υπήρχαν πολύ καλύτερα ζευγάρια, όμως το ύφος και η ενέργεια της κριτικής ήταν λίγο υπερβολική. Έγιναν αυτά που είπαν, δεν αντιλέγω, απλά ήταν πολύ αυστηροί και το ύφος και η ενέργεια ήταν λίγο αρνητική», είπε η ηθοποιός.

Παραδέχτηκε επίσης ότι ζηλεύει πάρα πολύ τον σύζυγό της, όμως στην προκειμένη περίπτωση, δεν ζήλεψε καθόλου την παρτενέρ του.

«Δεν ζήλεψα καθόλου πραγματικά. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που είμαι καχύποπτη και τον ζηλεύω τον άνδρα μου, αλλά χθες δε ζήλεψα καθόλου. Στις πρόβες πάντως θέλω να πάω, όχι για να τον ελέγχω, αλλά γιατί μου αρέσουν πολύ οι πρόβες», είπε.