​Ασφυκτικά γέμισε το βράδυ του Σαββάτου το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, στην πρώτη της εμφάνιση μετά το ατύχημα που την έστειλε στο νοσοκομείο.

«Δεν θα πω λόγια σχετικά με ότι έγινε. Θα σας πω μόνο να είστε καλά, να αγαπάτε όσο μπορείτε και να ελπίζετε. Γιατί όλα γίνονται», είπε η τραγουδίστρια, καλωσορίζοντας τον κόσμο.

Η εμφάνιση της στη σκηνή συνοδεύτηκε από παρατεταμένο χειροκρότημα για περίπου 2 λεπτά, με την Άννα να μην κρύβει την συγκίνηση της για τη θέρμη υποδοχή!

Έχοντας αφήσει πίσω της το σοκ, η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο της εαυτό.

Το χειροκρότημα ήταν θερμότατο και όταν το πρόγραμμα έφτασε στο «Everything», το σημείο δηλαδή στο οποίο η Άννα είχε το ατύχημα - σοκ στην «πρώτη» πρεμιέρα! Τυχαίο ή όχι, αυτή τη φορά δεν έβαλε το φόρεμα του Jean Paul Gaultier που φορούσε στην Eurovision της Αθήνας, όπως συνέβη στην πρεμιέρα...
Στο «LAV @ Κέντρο Αθηνών» βρέθηκαν και πολλοί άνθρωποι της showbiz: Νίκος Καρβελας, Αννίτα Πάνια, Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Σόμμερ, Γιώργος Καπουτζίδης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Κωνσταντίνος Χριστόφορου, Γιώργος Σαμπάνης, Χριστίνα Πολίτη και Δέσποινα Μοιραράκη ήταν μεταξύ του κόσμου που απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι τις 06:00 το πρωί!
Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr!