Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί ο Robert Pattinson να έχει κλέψει την παράσταση ως βρικόλακας, ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο πιο σέξι! Το star.gr σου παρουσιάζει 4 κινηματογραφικά βαμπίρ, που θα ήταν πιο μπροστά από τον Edward Cullen αν υπήρχε top5 των hot αγοριών που δαγκώνουν!

1. Gary Oldman, «Dracula»

Τα χαρακτηριστικά μωβ γυαλιά και το ψηλό καπέλο του έκαναν στυλ και η εμφάνισή του έκανε πολλές γυναίκες να... ζητάνε το δάγκωμά του!

dracula15.jpg

Eδώ και 10 χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια και ο Gary είναι από τα αγαπημένα βαμπίρ, που έμεινε στην ιστορία δαγκώνοντας το λαιμουδάκι της Winona Ryder!

2. Brad Pitt, «Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα»

Το 1994 ο Brad ήταν ο χλωμός και γοητευτικός βρικόλακας που δάγκωνε λαιμούς.

994ITV_Brad_Pitt_091.jpg

Μπορεί ο ίδιος να έχει δηλώσει πως για τον ρόλο αυτό έζησε ένα μαρτύριο επί 6 μήνες, ωστόσο, υπάρχει κάποια που δεν τον βρίσκει σέξι;

3. Colin Farrell, «Νύχτα Τρόμου»

Πρόσφατο βαμπίρ ο Colin, που το 2011 υποδύθηκε τον μυστηριώδη πλην σέξι αιμοδιψή γείτονα, στο remake της ταινίας «Fright Night» του 1985.

fright-night-colin-farrell2.jpg

Όχι, πες μου αλήθεια, αν σου «σκάσει» μελαχρινός γόης, όπως ο κινηματογραφικός Jerry, στο διπλανό σπίτι και σου χτυπήσει για λίγη ζάχαρη, δεν θα τον καλέσεις μέσα;

4. Kiefer Sutherland, «Τα Παιδιά Της Νύχτας»

Αρχηγός ολόκληρης συμμορίας βρικολάκων ήταν ο Kiefer Sutherland, που μπορεί να μου σου κάνει «κλικ» το πλατινέ μαλλί, αλλά ήταν μα��ράν πιο wild από τον Edward Cullen.

kiefer-sutherland.jpg

Καμία σχέση με... σχολιαρόπαιδα ο Kiefer, έκανε ντου με την παρέα του και τα έκαναν όλα άνω – κάτω, βγάζοντας αγριάδα: ναι, δερμάτινα, γρήγορες μηχανές και ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο!