Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς έχουν βασική προτεραιότητα στη ζωή τους τα παιδιά τους. Η Αναστασία και ο μικρός Αλέξανδρος είναι το Α και το Ω της καθημερινότητάς τους, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα θα έρθει στον κόσμο και η δεύτερη κόρη του ζευγαριού που θα ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου.

sakis1.jpg

Η Κ��τια βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρ’ όλ’ αυτά παραμένει δραστήρια και ενεργητική. Έτσι την περασμένη Παρασκευή ο φακός την… τσάκωσε με την μικρή Αναστασία, στον Νέο Βουτζά να κάνουν τα ψώνια τους στο super market.

sakis4.jpgΟ Σάκης την ίδια ώρα βρισκόταν στο Μάτι, όπου είναι αγκυροβολημένο το σκάφος του, αφού σε λίγες μέρες θα το βγάλει από τη θάλασσα για τους χειμερινούς μήνες.

sakis12.jpgΠάντως μη νομίζετε ότι όλα τα οικογενειακά βάρη τα κουβαλάει η Κάτια. Ο Σάκης είναι ένας αφοσιωμένος μ��αμπάς και απόδειξη είναι οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να παραλαμβάνει την πρωτότοκη κόρη του από το σχολικό.

sakis6.jpgΗ μικρή Αναστασία μάλιστα είναι μες στον ενθουσιασμό για τον ερχομό της μικρής της αδελφής που την περιμένουν να καταφτάσει λίγο μετά την Πρωτοχρονιά!