Με μια σειρά από αποτυχημένους έρωτες, μόλις στην ηλικία των 22 ετών, ο καθένας θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτό το… ρεκόρ οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στο γεγονός ότι η Taylor Swift είναι μία από τις μεγαλύτερες stars αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια μουσική.

swift3.jpg

Έχει πετύχει πολλά σε τόσο μικρή ηλικία και απόδειξη είναι τα βραβεία που έχει πάρει. Εύκολα λοιπόν κάποιος θα σκεφτόταν ότι φοβίζει τους συντρόφους της και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

swift4.jpgΈλα όμως που εκείνη το διαψεύδει. Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar δηλώνει παραδοσιακό κορίτσι. Η Taylor που στους άνδρες της ζωής της συγκαταλέγονται ο Taylor Lautner, ο Jake Gyllenhaal, o Joe Jonas και ο John Mayer, παραδέχθηκε ότι θέλει να αισθάνεται σαν νοικοκυρά των… ‘50s και γι’ αυτό και η μανία με τα vintage ρουχαλάκια.

swift5.jpg«Η σχέσεις είναι η απόλυτη ερμηνεία της συνεργασίας, όμως είναι υπέροχο να δίνεις τα ηνία που και που στον σύντροφό σου. Μου αρέσει ο καλός μου να έχει τον έλεγχο», είπε η Taylor, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τους… «τοξικούς» έρωτές της.

swift6.jpg

«Κάποιοι συνδυασμοί ανθρώπων είναι… τοξικοί. Πρέπει να βρεις τον σωστό με τον οποίο θα κάνετε μία σχέση που δε θα εκραγεί και θα καταλήξει να γίνει στάχτη», είπε η τραγουδίστρια.

swift7.jpg

Και μπορεί να είναι star, αλλά κατά βάθος είναι ένα μικρό κορίτσι που μαζί με τις κολλητές της, Selena Gomez και Emma Stone συζητάνε για απλά, κοριτσίστικα πράγματα.

swift8.jpg

«Δεν μιλάμε ποτέ για την καριέρα μας ή τις φιλοδοξίες μας. Μιλάμε για τις σχέσεις, τα συναισθήματά μας, την αγάπη και τα αγόρια», είπε.

swift9.jpg