Το ότι έχει βρεθεί σε ερωτικό μπλέξιμο όμοιο με εκείνο των... σεναρίων του, αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση, τις φήμες που τον θέλουν να πάσχει από αγοραφοβία και την σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Βρέθηκα σε μπλέξιμο! Δεν ξέρω αν ήταν ήόχι παπακαλιάτικο, μάλλον ήταν για��ί μπλέχτηκα εγώ!», παραδέχθηκε ο Χριστόφορος μιλώντας σε κυπριακό κανάλι, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν ξεμπερδεύεις αναίμακτα στα ερωτικά! Παράλληλα, παραδέχθηκε πως είναι ζηλιάρης, κτητικός, εγωιστής και εγωκεντρικός, αλλά και πως όταν θέλει κάτι... το κυνηγάει!

Πάντως, για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Μαρίνα Καλογήρου, λέξη δεν έβγαλε... Είπε το «κλασσικό» της showbiz, «είμαι καλά» και πέραν τούτου ουδέν!

Μιλώντας για το πώς έχει επηρεάσει την τηλεόραση η οικονομική κρίση, ο Χριστόφορος υποστήριξε ότι μετά το «4» θα σταματούσε ούτως ή άλλως, ενώ για την σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν ψυχρανθεί, είπε: «είναι μία σχέση σεβασμού, εκτίμησης και νιώθω ότι είναι μια σχέση πολύ βαθιάς αγάπης και λίγο συγγενικής, εγώ δεν είχα μεγάλο αδερφό, ήμουν εγώ ο πρώτος, ο αρχηγός, αυτός που θα φρόντιζα για όλους οπότε ήταν πολύ ωραίο τότε που ήμουν είκοσι υπήρχε ένας άνθρωπος ανά πάσα στιγμή θα με συμβούλευε, θα με βοηθούσε».

«Αγοραφοβία δεν έχω! Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αγοραφοβικός! Όχι δεν είμαι αγοραφοβικός, απλά μεγαλώνοντας δεν μ αρέσει να είμαι σε μαγαζιά με πάρα πολύ κόσμο,, δεν μπορώ τον πολύ θόρυβο, ειδικά όταν δουλεύεις όλη την ώρα», ανάφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη