Ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της, της στοίχισε πολύ και δεν το κρύβει. Είναι μάλιστα αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά για να βρει ποιοι ευθύνονται για το θάνατό της. Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη που σε συνέντευξή της μιλά για τις δύσκολες ώρες που περνά και τον σύζυγό της που είναι το στήριγμά της

«Ζω σε βαρύ πένθος. Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ. Η μητέρα μου, μια γυναίκα εντελώς υγιής, υπέστη ατύχημα και χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, σε ηλικία 59 ετών», είπε η ηθοποιός.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι θα κινηθεί δικαστικά για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη και με άλλους ανθρώπους.

«Τόσο εγώ, όσο και ο αδελφός μου αισθανόμαστε ότι έγιναν σοβαρά ιατρικά λάθη, γι’ αυτό νιώθουμε την ανάγκη να οδηγηθεί το θέμα στις δικαστικές αίθουσες. Αν αποδειχθεί ότι οι υποψίες μας είναι βάσιμες και δικαιωθούμε, θα προστατεύσουμε κάποιους άλλους ανθρώπους και εντέλει θα απελευθερωθούμε», είπε.

Δε δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί ότι ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της, της άλλαξε τη ζωή.

«Ο θάνατος της μητέρας μου, μου άλλαξε τη ζωή. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν αγχώνομαι με τη δουλειά μου, που δε με νοιάζει αν θα κάνω τηλεόραση ή αν θα μου γίνει κάποια πρόταση. Όταν έχεις πονέσει τόσο πολύ με κάτι, δεν έχεις το περιθώριο να ασχοληθείς με ανοησίες. Τότε καταλαβαίνεις ότι εκείνο που προέχει είναι να είναι καλά οι δικοί σου άνθρωποι. Επιπλέον αντιλήφθηκα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Γι’ αυτό οφείλουμε καθημερινά να δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους», είπε.

Και ευ��υχώς εκείνη στο πλευρό της έχει τον σύζυγό της, Ν. Χαραγκιώνη.

«Ο Νικηφόρος είναι ψύχραιμος, αληθινός, εκείνος που κρατά τις ισορροπίες στη ζωή μου και μου προσφέρει την αίσθηση της σιγουριάς. Αντίθετα εγώ ήμουν πάντα φευγάτη και γι’ αυτό δεν μπορούσα να είμαι με άτομο από το δικό μου χώρο», είπε.