Αυτό ήταν παιδιά, ένας ακόμα έρωτας έφτασε στο τέλος του. Ο λόγος για την ερωτική ιστορία του Justin Bieber και της Selena Gomez που σύμφωνα με δημοσιεύματα έφτασε στο τέλος της.

bieber1.jpg


Όπως αναφέρει το E! Online το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην πολύχρονη σχέση τους πριν από μία εβδομάδα περίπου, ενώ σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, βασική αιτία του χωρισμού ήταν το απαιτητικό πρόγραμμα που είχαν και οι δύο, που δεν τους άφηνε χρόνο για να απολαύσουν τον έρωτά τους.

bieber3.jpg«Εξαιτίας του τρελού τους προγράμματος γινόταν όλο και πιο δύσκολο να καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.

bieber4.jpgΕδώ και μέρες μάλιστα οι φήμες είχαν οργιάσει ότι Justin και Selena δεν είναι πια το παραμυθένιο ζευγαράκι του Hollywood.

bieber6.jpgΠάντως ο Justin Bieber δεν τα έβαψε και μαύρα. Μόλις προχτές ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε στα παρασκήνια της επίδειξης της Victoria’s Secret με το 19χρονο μοντέλο Barbara Pavlin. Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα ότι οι δυο τους πήγαν να παρακολουθήσουν και την θεατρική παράσταση «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» και το φλερτ ήταν πολύ έντονο.

bieber7.jpg

Η Selena πάλι δημοσίευσε μια φωτογραφία του Justin και του Lil’ Twist μαζί με το μοντέλο της Victoria’s Secret συνοδεύοντάς την από… αποσιωπητικά!

bieber2.JPG


Οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν δεσμό το 2010, όμως πρώτη φορά εμφανίστηκαν επίσημα στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2011.

bieber8.jpgΘεωρούνταν μάλιστα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, όμως τελικά όλα τα ωραία, κάποτε τελειώνουν.

bieber9.jpg