Το τι είδαν τα ματάκια μας στο fashion show της Victoria’ s Secret… δεν λέγεται!

Αν είστε γυναίκα, πάρτε βαθειά ανάσα και κάντε κλικ στις φωτογραφίες. Αν είστε άνδρας… κάντε κλικ, πάρτε κάνα υπογλώσσιο και φάτε μάτια ψάρια.

Ξεκινάμε με την Alessandra Ambrosio, που περπάτησε στο catwalk, φορώντας το περίφημο συλλεκτικό σουτιέν των 2 εκατομμυρίων ευρώ (Victoria's Secret Fantasy Bra), με την κορμάρα της να κλέβει την παράσταση!

Ambrosio1.jpg

Συνεχίζουμε με τη Miranda Kerr, που βγήκε ντυμένη στα πράσινα, με ολόσωμο κορσέ που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Η σύζυγος του Orlando Bloom που «ψηφίστηκε» ως η πιο «sexy γυναίκα εν ζωή», δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο της, με τις ποδάρες της σε πρώτο πλάνο.

Kerr1.jpg
Τα λόγια είναι περιττά για την Andriana Lima, που ανέβηκε στην πασαρέλα, μόλις ΔΥΟ μήνες αφότου γέννησε, χωρίς τίποτα να μαρτυρά στο κορμί της πως πριν λίγο καιρό αυτή η γυναίκα ήταν έγκυος.

Στις 12 Σεπτεμβρίου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, και δείτε κορμί που έχει οχτώ εβδομάδες μετά.

Lima1.jpg
Δείτε εδώ την Candice Swanepoel, που περπάτησε ντυμένη στα κόκκινα, με τα δίμετρα πόδια της σε πρώτο πλάνο, και τα κάλλη της στη φόρα, μιας και τα εσώρουχα της… δεν έκρυβαν και πολλά!

Swanepoel2.jpg
Τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη, σας αφήσαμε την Doutzen Kroes, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα, με τα απίστευτα οπίσθια της, επιδεικνύοντας τα στην κάμερα, κάθε φορά που έβρισκε την ευκαιρία.

Kroes1.jpg