​Ο Αλβάρο μίλησε για τη σχέση της κόρης του με την σύντροφο του, Αθηνά Ωνάση και τα μελλοντικά τους σχέδια, να αποκτήσουν δικό τους παιδί.

«Η Βίβιαν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», είπε ο Αλβάρο.

Όσο για τη σχέση της Αθηνάς με τη Βίβιαν, σχολιάζει πως «πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία».
Την λατρεύει την Βίβιαν και είπε πως «τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της ιππασίας σε παιδικό τουρνουά και μάλιστα στους δυο πρώτους αγώνες όπου συμμετείχε κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Ποτέ δεν ήμουν τόσο νευρικός όσο εκείνη την ημέρα».

Ποια η σχέση του ζευγαριού και η αντιμετώπιση στη μικρή του κόρη; «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και μαζί τη Βίβιαν. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Στο σπίτι, στις προπονήσεις, στα γραφεία του κέντρου εκπαίδευσης ιππασίας που διαθέτουμε Παλιότερα το ποιο αρνητικό σημείο στο γάμο μου ήταν ότι η Αθηνά δεχόταν τρομερή πίεση από τον τύπο. Ήταν μόνιμα ανήσυχη. Τώρα, όλα αυτό έχει μειωθεί γιατί η Αθηνά είναι πολύ απλός άνθρωπος και συμπεριφέρεται απόλυτα φυσιολογικά» ��ίπε ο Αλβάρο.

Τέλος, μίλησε και για τα μελλοντικά τους σχέδια, λέγοντας πως «θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε δικό μας παιδί, όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο, μιας και τον τελευταίο καιρό η Αθηνά έχει πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία. Η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρούς αντιπάλους σε μεγάλες διοργανώσεις. Άλλωστε, είναι πολύ μικρή και περιμένει η ίδια να ξυπνήσει το μητρικό της ένστικτο μέσα της ώστε να είναι ακόμα πιο έντονη η επιθυμία της να γίνει μητέρα».