​Η Νικολέττα Καρρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «ΜΙΛΑ» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει μετά τον γάμο της και την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγος της, Φώτος Πιττάτζης.

«Είναι από αυτά τα μαγικά πράγματα που συμβαίνουν πολλές φορές στη ζωή των ανθρώπων, που δεν μπορούμε καν να τα ελέγξουμε σχεδόν καθόλου. Για τα δικά μου δεδομένα. έγιναν μόνα τους τα πράγματα, δεν πήρα εγώ κάποια απόφαση», είπε η ηθοποιός.

Πως όμως έγινε η πρόταση γάμου και ποια ήταν η αντίδραση της Νικολέττας Καρρά;

«Η πρόταση έγινε ένα βράδυ, που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και δεν το περίμενα καθόλου. Δούλευα το προηγούμενο βράδυ στο θέατρο περιοδεία, είχα γυρίσει ξημερώματα στο σπίτι από Λάρισα, είχα κοιμηθεί τρεις ώρες, είχα πετάξει το πρωί Αθήνα – Κύπρο, είχα κάνει 12ωρο γύρισμα στην Κύπρο και ήμουν σε κατάσταση ρομπότ πλέον. Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου από την κούραση. Πήγαμε απλώς να φάμε και μετά να κοιμηθούμε. Μετά από λίγες ημέρες θα φεύγαμε για Παρίσι. Επειδή η σχέση ήταν σε τέτοια φάση που κάτι θα γινόταν, αν περίμενα κάποια πρόταση το περίμενα στο Παρίσι, δεν το περίμενα στην Κύπρο ��αι ειδικά εκείνη την ημέρα. Κάποια στιγμή έχω πιει και ένα κρασάκι και μου έχει βγει όλη η κούραση, ήμουν έτοιμη να με πάρει ο ύπνος.. Άρχισε να γίνεται πιο τρυφερός και να μου λέει πως είμαι η γυναίκα της ζωής του, ενώ εγώ του έλεγα κάτι σαν “τι λες παιδί μου; εγώ είμαι η κουρασμένη...” Από την αντίδραση μου, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε, βγάζει το μονόπετρο από την τσέπη του και μου λέει “γι' αυτό στο πήρα αυτό;”» είπε η Νικολέττα Καρρά.