Σε μεγάλα κέφια βρίσκονται Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν τη μεγάλη αποψινή τους πρεμιέρα.

Οι δυο τραγουδίστριες, έχουν δεθεί τόσο πολύ, που μιλάνε με τις ώρες συνωμοτικά, πειράζονται και γελάνε με τα δικά τους αστεία.

Μετρώντας αντίστροφα τις ώρες για την πρεμιέρα, μίλησαν για τις «Λάθος Αγάπες», που είναι το νέο τους τραγούδι, αλλά και… βίωμα!

«Έχουμε κάνει μόνο αυτό το λάθος!» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και τόνισε πως «θα το ξανάκανα αυτό το λάθος, πολλές φορές!»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Έλενα Παπαρίζου, που συμπλήρωσε:

«Είναι ένα λάθος που έχουμε κάνει όλες οι γυναίκες. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε. Εκφράζει απόλυτα μια γυναίκα που έχει ζήσει έναν αποτυχημένο έρωτα.Το πιο σωστό πράγμα που κάνουμε είναι ότι συνεχίζουμε και αγαπάμε έντονα!»

Τέλος, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια η μια για την άλλη:

«Είναι ένα πλάσμα που σε κάνει μόνο να το αγαπάς. Είναι εξαιρετικό κορίτσι» είπε η Νατάσα για την Έλενα, με την Έλενα να «λιώνει» με τη σειρά της, για τη Νατάσα:

«Την Νατάσα την παρακολουθούσα από τη Σουηδία. Αρχικά τη θαύμαζα σαν καλλιτέχνη και την είχα ερωτευτεί από τους πρώτους της δίσκους. Όταν τη γνώρισα από κοντά, σαν άνθρωπο, την αγάπησα ακόμα περισσότερο. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και μια εξαιρετική μάνα».

Kάντε κλικ και ακούστε τες να μιλάνε στην κάμερα...