​Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την ομορφιά, τις σχέσεις του και την αντιμετώπιση του από τις γυναίκες.

Τι είναι αυτό που εκλύει τις γυναίκες στο να προσέξουν τον ηθοποιό; «Η ψυχική μου στάση γενικότερα μέσα στη σχέση. Νιώθουν συναισθηματική ασφάλεια και καλή παρέα», είπε ο Αθερίδης.

Ενώ τόνισε πως «οι γυναίκες δεν γοητεύονται από την πάρλα..Είναι πιο πρακτικές. Μια γυναίκα για να “μασήσει” από κάποιον αυτά που λέει πρέπει να έχει πράξει έργο οπωσδήποτε . Σκέφτεται δηλαδή πως “ ωραία τα λέει αλλά να έχει κάνει και κάτι στη ζωή του! Οι γυναίκες δε θαυμάζουν κανέναν που δεν έχει κάνει τίποτα και ας έχουν λαμπερό μυαλό».

Και πρόσθεσε πως «η ομορφιά δε χορταίνεται, δε συνηθίζεται, αλλά δε φτάνει για τη ζωή γιατί η καθημερινότητα θέλει άλλα πράγματα, όπως συμπόνια, εξυπνάδα και να περάνε καλά! Η ομορφιά και το ταλέντο δε συνηθίζονται, είναι αυταπόδεικτες αλήθειες».

Τέλος, αναφέρθηκε στις παλιότερες σχέσεις του και είπε πως «δεν μου έχει τύχει να είχα σχέση με γυναίκα που δεν ήταν ωραία».