Δια χειρός Zaha Hadid και σε σχήμα που παραπέμπει σε… διαστημόπλοιο, είναι η ερωτική φωλιά που παρήγγειλε ο Vladislav Doronin για χάρη της αγαπημένης του Naomi Campbell!

Ο Ρώσος μεγιστάνας αποφάσισε να κάνει δώρο στο κορίτσι του ένα κεραμίδι για να το βάλει πάνω από το κεφάλι του και το «παλάτι» ήδη χτίζεται σε πλούσιο προάστιο της Μόσχας.

3.jpg4.jpg

Η ερωτική φωλιά του ζεύγους κατασκευάζεται στην περιοχή Rublevskoe από την διάσημη αρχιτέκτονα Zaha Hadid, η οποία δεν κράτησε την χαρά της, αλλά ούτε και το στόμα της κλειστό κι αποκάλυψε λεπτομέρειες!

5.jpg6.jpg

Το σπίτι αποτελείται από δύο πύργους 22 μέτρων. Ο ένας πύργος αποτελείται από τρεις ορόφους και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει υπνοδωμάτια με εξαιρετική θέα, χαμάμ, σάουνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, παιδικά δωμάτια (βρε λες να σκαρώνει οικογένεια το ζεύγος) και γκαράζ για 6 αυτοκίνητα. Ο έτερος πύργος είναι «ντυμένος» με τεράστια τζαμαρία, που εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέα και την αίσθηση πως είσαι ένα μ�� το ειδυλλιακό περιβάλλον.

c.jpgNaomi-Campbell.jpg

Το πόσο θα κοστίσει το «παλατάκι» παραμένει άγνωστο!
Ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη πως το ακριβότερο σπίτι στο εν λόγω προάστιο κάνει 74 εκατομμύρια, ο Ρώσος μεγιστάνας μάλλον θα πληρώσει περισσότερα για το κορίτσι του!