​Σαν ambassador, θα μπορείς εσύ να διαμορφώνεις τις τάσεις.

Θα είσαι από τους πρώτους που θα δοκιμάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και θα συμμετέχεις στην ανανέωση των τάσεων.

Συχνά θα μπορείς να δοκιμάζεις προϊόντα και υπηρεσίες πριν καν βγουν στην αγορά (και σε πολλές περιπτώσεις θα τα παίρνεις δωρεάν). Έτσι, θα μπορείς να λες στους φίλους σου ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία! Γίνε μέλος τώρα!

Τι Είναι το Ambassadors.com;

Το ambassadors.com είναι μια διαδικτυακή κοινότητα που σου επιτρέπει να κάνεις πραγματικό διάλογο με τα αγαπημένα σου brands. Το ambassadors.com σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς πάνω σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: προϊόντα ομορφιάς, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, βιντεοπαιχνίδια, μόδα, μουσική, σοκολάτες, ροφήματα, απορρυπαντικά, κινητά τηλέφωνα, internet, τηλεόραση και πολλά ακόμα.

Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχουν πάθος για τα brands!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα στα brands μέσω των πολλών δυνατοτήτων που τους παρέχει, όπως π.χ.: καμπάνιες δοκιμής προϊόντων και υπηρεσιών, online καμπάνιες και έρευνα αγοράς.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στα brands να επιλέξουν, από τα μέλη της, τους χρήστες με το κατάλληλο προφ��λ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκάστοτε καμπάνια. Τα μέλη δοκιμάζουν προϊόντα και υπηρεσίες και τα συστήνουν στις οικογένειές τους, σε φίλους και γνωστούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα συστήσουν στις δικές τους οικογένειες, φίλους και συναδέλφους. Ανάλογα με την καμπάνια, μπορούν να διανεμηθούν: ενημερωτικό υλικό, δείγματα, εκπτωτικά κουπόνια κ.α. Έτσι, οι αρχικοί χρήστες που συμμετέχουν στην καμπάνια γίνονται πραγματικοί brand ambassadors.

Η Advocate/Burson-Marsteller λανσάρει στην Ελλάδα την πλατφόρμα www.wom-ambassadors.com/Greece, προκειμένου να παρέχει διευρυμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα του word-of-mouth. Για την έλευση της πλατφόρμας στην Ελλάδα, η Αdvocate/ Burson-Marsteller συνεργάστηκε με την WOM Marketing Agency, εταιρεία μέλος του Grupo Lift, συνεργάτη της Burson-Marsteller για την Πορτογαλική αγορά.