Τι κι αν γνωστό ανδρικό περιοδικό ανακήρυξε την Mila Kunis ως την πιο σέξι γυναίκα του 2012; Οι υπεύθυνοι του οίκου Dior αποφάσισαν να την απολύσουν επειδή την θεωρούν… χοντρή και ατσούμπαλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν προκαλέσει σάλο, ο γνωστός οίκος μόδας αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την ηθοποιό λόγω του σωματότυπού της.

mila_kunis_for_dior_.jpg

«Από τη στιγμή που ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ashton Kutcher, φωτογραφίζεται συνεχώς και δείχνει χάλια. Αυτό σίγουρα δεν ε��ναι η εικόνα που θέλει να προβάλλει ο οίκος. Όταν υπέγραψαν μαζί της, η ηθοποιός διατηρούσε τέλεια φυσική κατάσταση και δεν σκέφτηκαν να βάλουν στους όρους όριο για τα κιλά της. Η εταιρία πλήρωσε πάρα πολλά χρήματα για να την έχει στις καμπάνιες της και τώρα είναι έξαλλη με την εικόνα της», δήλωσε πηγή μέσα από τον Dior, που θέλησε -για ευνόητους λόγους- να κρατήσει την ανωνυμία της.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στις περισσότερες φωτογραφίες Kunis - Kutcher η ηθοποιός φορά φόρμες και φαρδιά Tshirts και είναι ατημέλητη, στυλ που δεν ταιριάζει με την it-bag του Dior που πληρώθηκε αδρά να διαφημίσει.

Πάντως, όσο ο σάλος για το κορμί της Mila συνεχίζεται, η Jennifer Lawrence, που την αντικατέστησε, ετοιμάζεται για την ανοιξιάτικη καμπάνια της τσάντας Μiss Dior για το 2013…