Χείμαρρος ήταν για μια ακόμα φορά ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ζούμε την παγκόσμια δικτατορία»
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και σε ολόκληρη της Ευρώπη και τόνισε ότι βρισκόμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας δικτατορίας.

«Όλο αυτό είναι ένα σχέδιο. Βρισκόμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας δικτατορίας. Αύριο… Εγώ προσωπικά το φωνάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια», είπε οι Νότης, προσθέτοντας ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ανάπτυξη, παρά… κατάπτωση!

«Τώρα πια έρχεται το τέλος. Από αύριο θα είμαστε αναγκασμένοι όλοι να δίνουμε λογαριασμό για το ότι αναπνεύσαμε σε κάποιους που έχουν αυτό το νταηλίκι», είπε.

Για το χαράτσι της ΔΕΗ
Ο Νότης επανέλαβε επίσης και την άρνησή του να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν το πλήρωσα το χαράτσι. Έρχεται το κράτος συνέχεια. Με τις μ@λ@κίες, αυτό το μ@λ@κισμ@νο κράτος της πλάκας, έρχεται συνέχεια και σου ζητάει διάφορα που δεν πρέπει να σου πάρει. Δε σου πληρώνω κάτι που δε σου χρωστάω, κερατά, αληταρά του κερατά. Δε σου δίνω τα λεφτά που θέλεις να μου πάρεις από την τσέπη μου με νταηλίκι… κοπρίτη».

«Get up, stand up, don’t give up the fight»
Ο γνωστός τραγουδιστής με το γνωστό του ύφος, κάλεσε επίσης τον ελληνικό λαό να ορθώσει το ανάστημά του και να αντισταθεί στη λαίλαπα που έχει έρθει. Επικαλούμενος μάλιστα το τραγούδι του Bob Marley, είπε:

«Όπως έλεγε και ο Bob Marley get up, stand up for your rights. Σηκωθείτε, ορθώστε το ανάστημά σας για τα δικαιώματά σας. Don’t give up the fight. Μην αφήνετε τον αγώνα. Παιδιά αγωνιστείτε, σηκωθείτε είναι δύσκολα τα πράγματα, αύριο είναι μάυρα».

Για τη Χρυσή Αυγή

Ο Νότης πήρε θέση και για τη Χρυσή Αυγή:

«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε. Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια, Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά… Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα, με τέτοια συχνότητα που κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα».

Για το αρσενικό, την πολυγαμία και το ρόλο του άνδρα στην οικογένεια

Μιλώντας με την Τατιάνα ο τραγουδιστής επανέλαβε επίσης και την άποψή του ότι τα αρσενικά είναι από τη φύση πολυγαμικά, ενώ οι γυναίκες όχι.

«Όλα τα αρσενικά τα ζώα είναι πολυγαμικά. Τα θηλυκά όταν βρίσκονται σε οίστρο επιτρέπουν σε κάποιο από τα αρσενικά να τα πλησιάσει και να γονιμοποιήσει μαζί του. Το θηλυκό επιλέγει τον πατέρα των παιδιών της», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι υπέρ της πολυγαμίας στον άνδρα, ο Νότης απάντησε όλο νόημα:

«Είμαι υπέρ της φύσεως», πάντως για τις γυναίκες δεν έχει την ίδια άποψη γιατί όπως είπε η πολυγαμία στις γυναίκες δε… «συνάδει με τη φύση».

Όσο για το ρόλο της γυναίκας και του άνδρα στην οικογένεια, ο Νότης είπε:

«Όταν βγήκε η γυναίκα από το σπίτι, που της γυναίκας ο ρόλος είναι ιερότατος… Είναι το πιο ιερό, που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ο διαπαιδαγωγητής, είναι αυτός που φτιάχνει το παιδί, το γεννάει και το διαπαιδαγωγεί. Μόλις φύγει λοιπόν η μητέρα από το σπίτι, η σύζυγος, καταστράφηκαν όλα. Ο πατέρας είναι ο χαμάλης. Είναι αυτός που κουβαλάει τα προς το ζην, έτσι είναι το αρσενικό».