Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, εντελώς διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει, έδωσε συνέντευξη στην «Ελένη»και μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια κ��ι τη νέα του συνεργασία με τον Ζουγανέλη και τον Μπουλά.

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος με τη Ζέτα λέγοντας πως «εύχομαι η αληθινή και ειλικρινής αγάπη να κρατήσει για πάντα. Νιώθω πολύ όμορφα και νομίζω ότι αποτυπώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά».

Ακόμα, δήλωσε πως η σχέση τους διακρίνεται από την ειλικρινή επικοινωνία και ότι διαχειρίζονται αυτό που υπάρχει γύρω τους…

Όσο για τις αλλαγές που έκανε πάνω του είναι εμφανείς, καθώς ήταν αδυνατισμένος και γυμνασμένος, ενώ τα μαλλιά του ήταν πιο σκούρα, ελαφρώς γκρίζα!

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως «κάνω γυμναστική γιατί παίρνω εύκολα βάρος. Κατά τη διάρκεια των προβών παρασύρομαι και κάνω ατασθαλίες».

Τι είπε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά; «Αυτά που φαινομενικά φαίνονται ετερώνυμα και ετερόκλητα στην ουσία έχουν πολλές ομοιότητες και ταιριάζουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο και λειτουργούν πολύ αρμονικά», δήλωσε.

Όσο για τη νυχτερινή ζωή, είπε πως «θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας. Θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και ο κόσμος θα επιλέξει να δει συγκεκριμένες εκδηλώσεις! Όλοι έχουμε ζοριστεί και έχουμε περικόψει ή περιορίσει τις βλέψεις μας»!

Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του;; Ο ίδιος σκέφτεται και φοβάται στην ιδέα ότι «αυτό που ζεις και βιώνεις θα πάψει να υπάρχει την επόμενη ήμερα, το επόμενο λεπτό. Θέλω να κρατήσει και να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο»!

Τέλος, έστειλε την αγάπη του και τις ευχές του στην Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια ανταπέδωσε!

Δείτε στο βίντεο πόσο άλλαξε ο Χατζηγιάννης.