Φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη η λαμπερή πριγκίπισσα Θεοδώρα ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με νάζι και χαμόγελο και μι��ά με πάθος για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, για τον συνεχή αγώνα της να πετύχει το όνειρο της, για τις αγάπες της αλλά και για εκείνα που δεν είναι πια κοντά της …

Και μπορεί πριν από λίγο διάστημα να έκανε την εμφάνιση της στα νέα επεισόδια της πολύ πετυχημένης σειράς «Τόλμη και γοητεία» ωστόσο η κόρη του τέως βασιλιά εμφανίζεται προσγειωμένη και απόλυτα συνειδητοποιημένη.

Untitled.png

«Τρεις φορές την εβδομάδα περνάω από οντισιόν και από το σπίτι στέλνω συνέχεια βιογραφικά σε παραγωγές που με ενδιαφέρουν » δηλώνει η όμορφη Θεοδώρα, αναφερόμενη στις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να διακριθεί στην υποκριτική.

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα» εξομολογείται η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δηλώνοντας παράλληλα την υπερβολική αγάπη που έχει στην οικογένεια της. «Τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου τις έχω περάσει με την οικογένεια μου» προσθέτει.

«Η οικογένεια μου είναι ο θησαυρός μου» λέει χαρακτηριστικά και θυ��άται το πρώτο της ταξίδι της στην Ελλάδα, το οποίο όπως λέει θα της μείνει για πάντα χαραγμένο!

«Θυμάμαι αυτό το ταξίδι με πολλή συγκίνηση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήμουν μόλις 10 ετών . Μου άρεσε που περπατούσαμε στο δρόμο και ο κόσμος αναγνώριζε τους δικούς μου» παραδέχεται η γοητευτική πριγκίπισσα και προσθέτει «Στην Ελλάδα δεν έχω καταφέρει να ταξιδέψω όσο θα ήθελα. Είναι μια όμορφη χώρα, με πολλά όμορφα μέρη που θα ήθελα να δω» .