Η Ελένη Φιλίνη δεν μιλά συχνά. Σ’ αυτή της τη συνέντευξη όμως τα είπε όλα, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της που δεν γνώριζε κανείς.

«Δυο φορές έχω φτάσει κοντά στο θάνατο. Με είχαν τελειωμένη. Την πρώτη φορά έζησα από την προσωπική μου θέληση. Δεν είχα συναίσθηση μάλλον του προβλήματος. Είμαι πεισματάρα. Πι��τεύω πως όταν σου συμβαίνει κάτι, δεν πρέπει να αυτοκαταστραφείς, αλλά να το παλέψεις. Η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να τη σεβόμαστε – όχι μόνο τη δική μας, αλλά και των συνανθρώπων μας. Κοιτάμε την πάρτη μας. Γι’ αυτό φτάσαμε σε αυτό το τέλμα. Αν ήμασταν ο ένας για τον άλλο, αγαπημένοι και ενωμένοι θα ήταν διαφορετικά τα πράγ��ατα», είπε.

filini1.jpg

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την κατάθλιψη που πέρασε μετά από το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας.

«Ενάμισι χρόνο έκλαιγα κάθε μέρα. Όσο καθόμουν στο σπίτι μου, μόνη μου δεν άντεχα. Προσπαθούσα να πηγαίνω σπίτι μόνο για ύπνο. Μου έλειπε ο άνθρωπος που με λάτρευε και τον λάτρευα», εξομολογήθηκε.

filini2.jpgΑποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας της ήταν το πρόσωπο που την έλειψε περισσότερο στην παιδική της ηλικία, αφού δεν τον έζησε καθόλου.

«Μου έλειψε ο πατέρας μου πολύ. Έπαθε μια οικονομική καταστροφή και αναγκάστηκε να φύγει για τον Παναμά. Τον στερήθηκα από τα εννέα μου χρόνια. Η έλλειψη του πατέρα ήταν πολύ σημαντική. Δεν τον έζησα όπως ήθελα. Αυτό δεν αλλάζει. Δεν ξεπερνιέται. Το 1986 πήγα και τον είδα στον Παναμά. Την τελευταία μου μέρα εκεί μου είπε ότι ήταν άρρωστος και μέσα σε ένα χρόνο πέθανε», είπε.

filini3.jpg


Όσο για το γάμο; Η ίδια λέει ότι έφτ��σε αρκετές φορές λίγο πριν από την εκκλησία.

«Τρεις φορές έφτασα ένα βήμα πριν από το γάμο. Έβλεπα το αύριο όμως. Μπορεί να μην ήμουν ή να μη μου πήγαινε», είπε.

filini4.jpg


Τέλος η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί και σεξουαλική παρενόχληση στα χρόνια της καριέρας της.

filini5.jpg«Έχω δεχθεί τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχασα τις αντ��στοιχες δουλειές. Συνέβη, όπως συμβαίνει πάντα. Σου κολλάει ένας άνθρωπος… Αν πας μαζί του παίρνεις τη δουλειά, αν όχι, την χάνεις. Έτσι απλά», είπε.