Το ότι νιώθει πολύ θυμό επειδή «η κρίση μας έχει κάνει τέρατα» τόνισε η Ελένη Ράντου, υποστηρίζοντας πως ζούμε μία κατάσταση λίγο πριν τον εμφύλιο!

«Δεν παλεύεται άλλο αυτή η καχυποψία. Έχει διχαστεί μια ολόκληρη κοινωνία. Δεν παλεύεται άλλο αυτή η εχθρική διάθεση προς τους πάντες και η καχυποψία… είναι μια κατάσταση προ εμφυλίου», υποστήριξε η ηθοποιός.

Η ίδια, πάντως, δεν παρακολουθεί ειδήσεις όπως παλιά: «παρακολουθώ κόντεψα να τρελαθώ! Δεν μου ήταν και χρήσιμο. Υπάρχει μια ροή πραγμάτων η οποία είναι μόνο αρνητική, δεν σου λύνει την ανασφάλεια το να ξέρεις. Γιατί τελικά μαθαίνοντας δεν ξέρεις τίποτα, ίσως να ξέρεις και λιγότερα. Η πραγματικότητα και η ζωή γύρω σου λέει τι έχεις να περιμένεις».

«Kάποιες φορές έχω σκεφτεί "ας φτάσουμε στον πάτο! Δεν μπορεί να είναι χειρότερα ο πάτος". Γιατί από τον πάτο κάποτε θα ανέβεις. Η ανασφάλεια του κατρακυλάω είναι άγριο πράγμα», συνέχισε η Ελένη Ράντου και παραδέχθηκε πως της αρέσει να παίζει ρόλους ταλαιπωρημένων γυναικών γιατί έχει ταλαιπωρηθεί στη ζωή της και η ίδια. «Έχω την εικόνα σαν να είμαι απ' έξω... Δεν υπήρχαν λεφτά για port bebe τότε κι εγώ ήμουν σε μια βαλίτσα. Είχα port bebe μια βαλίτσα. Κι έχω την εικόνα να είμαι μέσα και να κλείνουν και λίγο τη βαλίτσα. Όχι τελείως να σκάσω αλλά για να μην ενοχλώ», αφηγήθηκε.

Κουράγιο στην ηθοποιό δίνει η κόρη της και οι νέοι, καθώς, όπως επισήμανε, οι νέοι είναι πιο δυνατοί σε αντίθεση με την δική της γενιά που γκρινιάζει περισσότερο επειδή βλέπει ότι χάνει πράγματα.

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη της Ελένης Ράντου!