Το είπε και το έκανε η Δέσποινα Βανδή: μετά την επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσω Twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια απέκτησε εδώ και λίγη ώρα το δικό της, επίσιμο, fan page στο Facebook!

«Μια που μου το ζητάτε όλοι τόσο πολύ... Σύντομα θα τα λέμε και μέσω Facebook!!!», έγραψε πριν από δύο ημέρες στο Twitter της η τραγουδίστρια, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών θαυμαστών της.

Εδώ και περίπου μία ώρα, η Δέσποινα «χτίζει» το page της στο δημοφιλές social media, όπου ήδη έχει «ανεβάσει» φωτογραφίες και δέχεται θερμά «καλωσορίσματα» από τους φίλους της!

«Καλημέρα φίλοι μου !!!!! Αυτό που σας υποσχέθηκα από σήμερα γίνεται πραγματικότητα... Σας καλωσορίζω στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook !!! Εδώ θα τα λέμε συχνά, θα μαθαίνετε όλα τα νέα μας και θα ταξιδέψουμε όπως εμείς ξέρουμε μοναδικά με τα τραγούδια μας... Να ξέρετε ότι αυτή η σελίδα θα διαχειρίζεται από εμένα την ίδια και τους συνεργάτες μου ( Μαίρη , Γιώργο , Ζώη )... Σας περιμένουμε να κάνουμε μοναδική παρέα και από δω.. Να θυμάστε ότι σας ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα. Ανυπομονώ να διαβάσω τα μηνύματα σας!!!», ήταν το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας στο Facebook.

Για να γίνεις κι εσύ φίλος της Δέσποινας στο Facebook, κάνε κλικ εδώ