Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα με την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, με Αλβανό παίκτη ελληνικού ριάλιτι να δηλώνει πως όλοι στην γειτονική χώρα λένε πως η τραγουδίστρια είναι Αλβανίδα!

Σε συνέντευξή του στο «Super TV», ο Devis Xherahu, που γνωρίσαμε στο «Fame Story 4» ως Διονύση Χιώτη και ουδέποτε έκρυψε την καταγωγή του, αναφέρθηκε την Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου! Όταν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι, δεν ξέρεις που πας. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια, είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Αυξάνει τον φόβο για την καταγωγή τους στα δεκαπεντάχρονα Αλβανάκια που την ακούν και τη θαυμάζουν. Τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή επειδή κατάγονται από την Αλβανία», είπε ο Devis.

Επισημαίνοντας πως ο ίδιος νιώθει περήφανος που μέσα από το ριάλιτι αποκάλυψε την καταγωγή του, πρόσθεσε: «για ποιό λόγο, αν είναι αλήθεια, να μην το πει;… Κατά τα άλλα θα είμαστε ένα εκατομμύριο Αλβανοί μείον ένα άτομο. Δε έγινε τίποτα. Αυτή ας πει ότι θέλει και ας νιώσει όπως θέλει. Πρόβλημα της!».