Μπορεί να γέννησε πριν από λίγους μήνες , όμως η Alessandra Ambrosio επέστρεψε δυναμικά στις προς εγκυμοσύνης αναλογίες και προετοιμάζεται εντατικά για το μεγάλο ντεφιλέ της Victoria’s Secret που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Μαζί με τα άλλα αγγελάκια, την Candice Swanepoel και την καλή του Leonardo di Caprio, Erin Hetherton, γυμνάζονται εντατικά για να είναι σ�� άριστη κατάσταση πάνω στην πασαρέλα.

«O κόσμος ρωτά πάντα πώς ετοιμαζόμαστε για την πασαρέλα. Αυτή τη χρονιά καλούμε τρεις κορυφαίους editors και εσάς τους θαυμαστές μας να μας συνοδεύσετε και να γυμναστείτε μαζί μας», είπε η Alessandra.

Πάντως τα super model δίνουν οδηγίες για όσες από εσάς θα θέλατε να περπατήσετε στην πασαρέλα. Πρώτο και καλύτερο να αποκτήσετε δυνατά πόδια. Δώστε βάση στην ενδυνάμωση των γλουτών και γραμμώστε τα χέρια σας.

Η Alessandra, όταν δεν γυμνάζεται κάνει βόλτες με την τετράχρονη κόρη της και τον λίγων μηνών γιο της. Η Βραζιλιάνα καλλονή εντυπωσίασε με ένα φλοράλ μίνι φόρεμα που είχε super αποκαλυπτική πλάτη.

Η Ambrosio είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Μόνο τη χρονιά που πέρασε βρισκόταν στο νούμερο πέντε της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, με τα ετήσια έσοδά της να αγγίζουν τα 5 εκατ. δολάρια.