Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την απιστία της ηθοποιού θα κάνουν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart, την ώρα που εμείς θα σημαιοστολίζουμε τα μπαλκόνια για την επέτειο του «όχι»!

Το ζευγάρι θα πάρει τους δρόμους στο Λος Άντζελες, καθώς από τις 28 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου θα γίνουν διάφορα events για την προώθηση της τελευταίας ταινίας «Twilight».

Μαζί με τον Rob και την Kristen θα είναι κι άλλοι εκ των πρωταγωνιστών, σίγουρα, όμως, το ζευγάρι θα κλέψει για ακόμα μία φορά τα φλας και τα βλέμματα, αυτή τη φορά για άλλο λόγο όμως…

afisa000.jpg

Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με τον Robert να συγχωρεί την Kristen για το «κέρατο» με τον σκηνοθέτη Ruppert Sanders και να επιστρέφει στο σπίτι τους.

Σημειώνουμε πως η παγκόσμια πρεμιέρα του «The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2» θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου, οπότε και θα δούμε ξανά μαζί το ζεύγος στο «Nokia Theater» του Λος Άντζελες, ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις τους σε Λονδίνο, Μαδρίτη και Βερολίνο, από τις 14 έως και τις 16 του ίδιου μήνα.