Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Μπορεί τα ελέη τους να βγάζουν μάτι, μπορεί τα κάλλη τους μόνο φυσικά να μην είναι, αλλά μερικές stars του Hollywood, αρνούνται κατηγορηματικά πως έχουν υποκύψει στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού.

Οι φώτο όμως… άλλα δείχνουν! Εμείς, ψάξαμε και σας βρήκαμε τα στιγμιότυπα-πειστήρια, που δείχνουν πως δεν ευθύνεται μόνο η γενναιόδωρη φύση για τα κάλλη τους.

Ξεκινάμε με την σύζυγο του Ice-T, την Coco, η οποία έχει οπίσθια σαν μπαλόνια, αλλά η ίδια επιμένει κατηγορηματικά, πως είναι… φυσικά!

Coco.jpg

Η Elizabeth Hurley από την άλλη, αρνείται πως έχει κάνει πλαστική στήθους, παρόλο που τα προσόντα της παραείναι τέλεια για να είναι δικά της.

Hurley.jpg

Η Ashley Judd από την άλλη, με τίποτα δεν παραδέχεται πως τα πρησμένα της ζυγωματικά ήταν αποτέλεσμα αισθητικής επέμβασης, αλλά εξαιτίας στεροειδών φαρμάκων που έπαιρνε για μια ασθένεια.

Judd.jpg

Πολύ καλά για να είναι αληθινά, είναι και στα στήθη της Katy Perry. H ίδια πάντως επιμένει πως είναι δώρο της μητέρας φύσης.

Perry.jpg

Και η Jessica Simpson όμως έχει υποκύψει στη «γοητεία» των πλαστικών επεμβάσεων, παρόλο που η ίδια δεν το παραδέχεται.

Simpson.jpg

Ο Simon Cowell από την άλλη, έχει κάνει μια απλή λιποαναρρόφηση στο σωσίβιο του. Και φυσικά το αρνείται!

Cowell.jpg

Η Kate Gosselin, μετά από οχτώ παιδιά, η μόνη πλαστική που παραδέχεται πως έχει κάνει είναι αυτή στην κοιλιά της. Για το στήθος-τούρλα… ούτε λόγος!

Gosselin.jpg

Τέλος, η Jada Pinkett Smith, αρνείται κατηγορηματικά πως έχει «βάλει» ζυγωματικά, παρόλο που οι φώτο… άλλα «λένε»!

Smith.jpg