Απ’ έξω, απ’ έξω αναφέρθηκε στον χωρισμό της η Νίνα Λοτσάρση, που μπορεί να μην θέλησε να αναφερθεί στα αίτια του διαζυγίου της, αλλά τις ατάκες όλο νόημα δεν ξέχασε να τις πετάξει!

«Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις, είναι ανεξέλεγκτα, κι αυτό είναι το κρίμα στην όλη υπόθεση», είπε η 37χρονη performer στην εκπομπή «Ελένη» και πρόσθεσε: «όταν αποφασίζεις να γίνεις καλλιτέχνιδα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σταυρώσουν αν θελήσεις να ζήσεις όπως εκατομμύρια άλλες γυναίκες ή εκατομμύρια άλλοι άνδρες».

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα του διαζυγίου και των παιδιών, η Νίνα Λοτσάρη υποστήριξε πως όταν οι γονείς έχουν ωριμότητα, μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Το τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα ζευγάρι δεν το ξέρει κανείς και δεν πρέπει να το ξέρει κανείς… Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να εκθέσω τα συναισθήματα τα δικά μου ή του Κωνσταντίνου», συνέχισε η performer, συμπληρώνοντας πως πάνω απ’ όλα πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια.

Τον πρώην και πατέρα των δύο παιδιών της, πάντως, μόνο με το όνομά του τον αναφέρει! Είναι και η επαγγελματική τους σχέση στη μέση βλέπεις…

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νίνα Λοτσάρη για τον χωρισμό της και τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη