Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η Bobbi Kristina έχει σχέση με το θετό αδελφό της και κάνει τη ζωή της reality, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες κοινωνικής κριτικής. Και επειδή γενικά είναι… κακό κορίτσι η οικογένειά της κάνει πια ότι περνά από το χέρι της για να μην αποκτήσει τον έλεγχο των χρημάτων που κληρονόμησε από τη Whitney Houston.

houston1.jpg


Οι διαχειριστές της κληρονομιάς, ανάμεσά τους και η γιαγιά της, Cissy, ζητούν να αλλάξει ο προγραμματισμός για το πότε πρέπει να πάρει τα χρήματα η Bobbi Kristina. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φοβούνται ότι η 19χρονη επηρεάζεται από ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό της.

houston2.jpgΣτην αίτηση που κατέθεσαν στο δικαστήριο τονίζουν ότι η Bobbi Kristina είναι στόχος για ανθρώπους που θέλουν να της ασκήσουν επιρροή για το πώς θα διαχειριστεί την περιουσία της.
Οι συγγενείς της κόρης της Whitney φοβούνται ότι με το που πάρει στα χέρια της τα χρήματα από την κληρονομιά της, θα τα ξοδέψει… εν μία νυκτί!!!!!!

houston3.jpgΜάλιστα επειδή έχει κακό παρελθόν με εθισμούς σε ουσίες και αλκοόλ και είναι επιρρεπής στην καλή ζωή και τις σπατάλες, θεώρησαν ότι η προσφυγή στη δικαιοσύνη ήταν ο μοναδικός τρόπος για να την ελέγξουν.

Μέχρι στιγμής η Bobbi Kristina δεν έχει απαντήσει στις ενέργειες της γιαγιάς της και των υπόλοιπων συγγενών. Είναι πολύ απασχολημένη με το reality που πρωταγωνιστεί και με τον… έρωτά της.