​Πιο σέξι από ποτέ, η Έλλη Κοκκίνου μοιράστηκε με το κοινό την ... "Κοσμοθεωρία της" στην συναυλία για την 20ετή μουσική διαδρομή του Φοίβου και ο κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο της έδειξε την αγάπη του με τον καλύτερο τρόπο!

Η Έλλη ήταν αναμφισβήτητα μία απο τις πιο εντυπωσι��κές παρουσίες της βραδιάς! Φορώντας ένα μακρύ πετρόλ φόρεμα με σκισίματα, που αναδείκνυαν τα καλογυμνασμένα της πόδια και με μποτάκια animal print, η Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε σ’ ένα σκηνικό στημένο με σκάλες και τεράστια μπαλόνια, το "Mωρό μου Sorry" και την Κοσμοθεωρία.., ενώ την συνόδευε ένας μεγάλος αριθμός χορευτών που έδιναν μαζί της τονρυθμό!

Στην δεύτερη εμφάνιση της η Έλλη Κοκκίνου έφτασε στην σκηνή συνοδευομένη από μηχανές Χάρλεϋ, αλλά και με ανάλογο outlook, σε μία απο τις οποίες επέβαινε η ίδια! Ντυμένη total black με εφαρμοστό μαύρο παντελόνι και δερματινο γιλέκο με μεταλλικές λεπτομέρεις και κρόσσια, η Έλλη Κοκκίνου μας έδειξε πως ένιωσε όταν "Ερωτεύτηκε", αλλά ... και πως θα ήταν στην Αφρική με τους 'Μασάι'!