Τρύπα να κρυφτεί από την ντροπή πρέπει να ψάχνει η Maria Shriver, σύζυγος Schwarzenegger!

Δεν φτάνει που την απάτησε με την οικιακή βοηθό και απέκτησε μαζί της εξώγαμο. Τώρα, μαθαίνει μέσα από την αυτοβιογραφία του, πως όσο τα είχαν οι δυο τους, τα είχε παράλληλα και με την Brigitte Nielsen, πρώην σύζυγο του Sylvester Stallone!

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Red Sonja», το 1985, και τα είχαν παράνομα!

Μάλιστα η Nielsen, όταν μαθεύτηκε πως ο «Εξολοθρευτής» είχε απατήσει τη σύζυγο του με την υπηρέτρια, είχε βγει και είχε αποκαλύψει και τον δικό τους παράνομο δεσμό, λέγοντας:

«Ποτέ δεν μίλησε για εκείνη, (τη Shriver) και ο τρόπος που ζούσε μαζί μου με έκανε να αισθάνομαι ότι ήμουν μοναδική. Μετά συνειδητοποίησα τη σχέση του με τη Maria και ένοιωσα απατημένη».

Είχε τονίσει μάλιστα, πως «η έλξη έγινε αισθητή από την ��ρώτη στιγμή και δεν κρατηθήκαμε, γιατί γνωρίζαμε ότι θα κρατούσε μόνο όσο κρατούσαν τα γυρίσματα», ξεκαθαρίζοντας πως «τα πράγματα ήταν σοβαρά με εκείνη. Αν ήξερα πως ετοιμαζόταν να την παντρευτεί, δεν θα έμπλεκα μαζί του».

Και να φανταστείτε, πως όσο διάστημα «τα είχε» ο Arnold παράνομα με τη Nielsen, συζούσε και με τη Shriver στην οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε!

Τους ισχυρισμούς της Nielsen, παραδέχεται και ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του.

Μιλάμε για μεγάλο «Eξολοθρευτή» γυναικών όχι αστεία…!