Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κάτοικοι της Ρόδου, όταν είδαν να δένει στο λιμάνι του νησιού μια υπερπολυτελής θαλαμηγός, 147 μέτρων.

Η θα��αμηγός με το όνομα «The Prince Abdulaziz» έφτασε την Τρίτη το βράδυ στη Ρόδο και έδεσε εκεί που δένουν τα κρουαζιερόπλοια. Πρόκειται για τη θαλαμηγό που ανήκει στον τέως βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και στο οποίο επέβαινε μία από τις 15 πριγκίπισσές του με τη συντροφιά της και φυσικά το πολυπληθές προσωπικό της.

Οι άνδρες ασφαλείας της πριγκίπισσας είχαν διασκορπιστεί στο νησί, δίνοντας αυστηρές εντολές για εκκένωση των περιοχών που θα επισκεπτόταν η πριγκίπισσα.

Η πριγκίπισσα είχε μισθώσει δύο μεγάλα μίνι βαν για να μεταφέρουν τους φίλους της, όπως επίσης μια λιμουζίνα και αρκετά ταξί του νησιού. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και κανείς δεν μπορούσε να την πλησιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πριγκίπισσα και η παρέα της πήγαν στην Καλλιθέα της Ρόδου και εκεί τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με σαμπάνιες και ολόφρεσκα λουλούδια μόνο για εκείνη.

Παρ’ όλ’ αυτά η πριγκίπισσα δεν ικανοποιήθηκε από τις τιμές που της έκαναν οι κάτοικοι του νησιού κι αυτό γιατί υπήρχαν πολλοί τουρίστες, όπως είπε. Τόσο πολύ τσαντίστηκε μάλιστα που σηκώθηκε και έφυγε και δεν έβαλε μπουκιά στο στόμα της.