Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η αριστοκρατία της Αγγλίας, για τον ετήσιο χορό των debutants!

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικότερα και με το μεγαλύτερο prestige, κοινωνικά events της χώρας, το οποίο έχει τις ρίζες του κάπου στο 1780 (ιδρύθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο τον τρίτο), και συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

Κάθε χρόνο, μια οργανωτική επιτροπή, διαλέγει 18 γυναίκες, από 17-20 ετών, οι οποίες βάζουν τα δυνατά και όλη τη λάμψη τους, ώστε να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην αριστοκρατική ελίτ της Βρετανίας.

Θεωρείται το απόλυτο καλοκαιρινό γεγονός, και ονομάζεται επίσης «χορός της βασίλισσας Charlotte».

Οι debutants, είναι απόγονοι των πλουσιότερων οικογενειών της Αγγλίας, οι οποίες παρουσιάζονται στο χορό, μετά από μήνες προετοιμασιών, δίνοντας την καλύτερη τους πόζα και επιδεικνύοντας την κομψότητα τους.

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τις debutants; 2,500 λίρες είναι το αντίτιμο, και κατά τη διάρκεια του χορού, οι νεαρές αριστοκρατικές κυρίες, συναγωνίζονται για το ποια φόρεσε το καλύτερο φόρεμα υψηλής ραπτικής, ρίχνοντας το ενίοτε και στη φιλανθρωπία.

Διαμάντια, πανάκριβα φορέματα, και πολλή λάμψη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εν λόγω χορού, για τον οποίο οι debutants προπονούνται εντατικά!

Κάντε κλικ στις καταπληκτικές φωτογραφίες, και πάρτε μια γεύση από τα παρασκήνια των προετοιμασιών τους!...