Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Καλεσμένοι σε βαφτίσια ήταν την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, ο Νίκος Βουρλιώτης και η Κατερίνα Στικούδη!

Το Μυστήριο, έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω, όπου ο πολύ καλός φίλος τους, «Ισορροπιστής», (Νίκος Παυλίδης), έγινε νονός!

Ο «Ισορροπιστής», βάφτισε το μοναχογιό του πολύ καλού του φίλου Αντώνη, και της συζύγου του Δώρας, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Ο μικρός, πήρε το όνομα «Μάριος», και ο «Ισορροπιστής» ήταν ο ένας από τους δυο νονούς του Μάριου. Ο άλλος ήταν ο επίσης πολύ καλός φίλος του ζευγαριού, Δημήτρης.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες, το παρόν στη βάφτιση, έδωσαν και πολλά άλλα μέλη της “Family The Label”.

Εκτός λοιπόν από την Κατερίνα Στικούδη, που πήγε στην εκκλησία φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, στη βάφτιση ήταν και ο αγαπημένος της, Dj Rico, (Βαγγέλης Σερίφης), που ανήκει στο δ��ναμικό των "Nebma" (μαζί με τον "Ισορροπιστή" και τον "Αλχημιστή", ο οποίος επίσης ήταν στη βάφτιση).

Το Μυστήριο, παρακολούθησαν όλοι πολύ προσηλωμένοι, ενώ ο Νίκος Βουρλιώτης, συνοδευόταν από τη σύζυγο του, Όλγα Καρπαθάκη, η οποία επέλεξε ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα για τη βάφτιση.

Κάντε κλικ και δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ…