Έχουν κι αυτοί οι διάσημοι τα άγχη τους. Πρώτο και μεγαλύτερο πώς θα ξεχωρίσουν στο κόκκινο χαλί μιας σημαντικής εκδήλωσης. Η Sofia Vergara πάλι βρήκε τον καλύτερο τρόπο να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα στα χθεσινά βραβεία EMMY.

vergara1.jpg


Εμφανίστηκε λοιπόν με μια πράσινη, μακριά τουαλέτα, τίγκα στα κρύσταλλα Swarofski και πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Δεν ήταν όμως να πάει μέσα στην αίθουσα που γινόταν η φαντασμαγορική εκδήλωση.

vergara2.jpgΜε το που έκαστε και 20 λεπτά πριν παραλάβει το βραβείο της για τη σειρά «Modern Family», η Λατίνα ηθοποιός είχε ένα… ατυχηματάκι.

vergara3.jpg


Βλέπετε μπορεί να έσκασε μια περιουσία για την τουαλέτα του Zuhair Murad, αλλά μάλλον δεν θα τον ξαναπροτιμήσει. Κι αυτό γιατί ξηλώθηκε το φόρεμα της από πίσω και είδαν όλοι φόρα παρτίδα το… κ@λ@ρ@κι της star.

vergara4.jpgΣαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια η Sofia Vergara ανέβασε στο Twitter της, την επίμαχη φωτογραφία για να το δουν και όσοι δεν το είδαν από κοντά!!!!

«Ναιιιιι! Αυτό συνέβη 20 λεπτά πριν παραλάβουμε το βραβείο μας. Την αγαπώ τη ζωή μου», έγραψε και πόσταρε και μία ακόμα φωτογραφία με τις μοδίστρες να προσπαθούν να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί.