Ένα μήνα πριν γεννήσει, η Μαριέττα Χρουσαλά άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα:

Για την εγκυμοσύνη της και πόσα κιλά πήρε:

«Στην αρχή όταν σου λένε ότι είσαι έγκυος δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ, δεν είχα και τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Πρωινή αδιαθεσία ή κάτι άλλο. Άργησε να φανεί και η κοιλιά μου, οπότε δεν είχα μπει στην ψυχολογία της εγκυμονούσας.Όταν όμως το παιδάκι αρχίσει να κλοτσάει, εκεί πια το καταλαβαίνεις. Πέφτει ξύλο κανονικά! Ειδικά αν φάω κάτι, γίνεται πάρτι!»

Προσθέτει δε, πως όλο αυτό που της συμβαίνει «είναι ευλογία. Είναι το μεγαλύτερο θαύμα».

Μάλιστα αποκαλύπτει πως έχει πάρει «μόνο έξι κιλά. Με βοήθησε που ήταν καλοκαίρι και δεν ήθελα να φάω πολύ. Είχα πάρα πολλή όρεξη για φρούτα».

Για το κοριτσάκι που περιμένει:

«Δεν ξέρω πως θα ένιωθα αν ήταν αγοράκι, αλλά το κοριτσάκι σαν ιδέα από μόνο του, είναι ενθουσιώδες. Όταν πας στα μαγαζιά και βλέπεις όλ΄ αυτά τα ροζ ρουχαλάκια, είναι σαν να έχεις μια κουκλίτσα. Με μηδενική εμπειρία, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω ως μανούλα. Περισσότερο από μένα, νομίζω ότι αγχώνεται η μαμά μου».

Προσθέτει ακόμα, πως αν και έγκυος κάνει γυμναστική:

«Μόνο περπάτημα και κολύμπι, ή κάποιες ασκήσεις γιόγκα».

Για τον σύζυγο της και πόσο έχει αλλάξει η σχέση τους:

«Είμαστε παντρεμένοι δυο χρόνια και δεν καταλάβαμε πότε πέρασε ο καιρός. Ο γάμος μας έφερε πιο κοντά και μας έκανε ν’ αγαπήσουμε περισσότερο, ο ένας τον άλλον».

Μάλιστα, ο σύζυγος της έχει γίνει πλέον πιο προστατευτικός απέναντι της:

«Πάντα θα με ρωτήσει αν πεινάω, αν είμαι εντάξει. Ή όταν οδηγούμε, προσέχει πολύ τις λακκούβες, να μην πέφτει μέσα».

Για το ποιοι την στεναχώρησαν μετά το γάμο της:

«Δεν με πλήγωσε η αντιμετώπιση, αλλά με στεναχώρησε γιατί δεν γνώριζα πόσο κακός μπορεί να γίνει κανείς που δεν γνωρίζει κάτι. Θεώρησα ότι ενώ δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί, γιατί δεν με ρώτησε κανείς τι είχε συμβεί πραγματικά, αμέσως όλοι έστρεψαν το δάχτυλο για να με κρίνουν. Με πλήγωσαν συμπεριφορές ανθρώπων με τους οποίους είχαμε και έχουμε καλή σχέση (γιατί δεν κρατάω κακία), που έκαναν ο,τι μπορούσαν για να μας στεναχωρήσουν».