Το ότι κλαίει συχνά παραδέχεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και σε μια προσωπική εξομολόγηση μιλά για τις αδυναμίες, τα όνειρά του, τις γυναίκες και την πατρότητα!

«Αν δεν κλαίει ο άνδρας, δεν είναι άνδρας. Εξαρτάται βέβαια και από το πώς κλαίει», δηλώνει ο Νίκος και προσθέτει: «εγώ μπορεί να μην δακρύζω, αλλά συχνά κλαίω μέσα μου γιατί είμαι πολύ εσωστρεφής ως άνθρωπος».

Τονίζοντας ότι τα προσωπικά του μένουν στο σπίτι του, ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχεται πως υπάρχουν γυναίκες στη ζωή του αλλά ουδέποτε δεν το θεώρησε τόσο σοβαρό ώστε να βγει να το δείξει. «Αγαπάω τόσο πολύ την δουλειά μου, που δεν θέλω να δώσω κανένα άλλο δικαίωμα, εκτός από τα τραγούδια μου. Ούτε θέλω να προκαλέσω τον κόσμο… Δεν επιθυμώ να “μείνει” o κόσμος σε πράγματα που δεν αφορούν την δουλειά μου», προσθέτει.

«Αισθάνομαι έτοιμος αλλά και ανέτοιμος να γίνω πατέρας. Ίσως να μην είμαι σίγουρος ακόμη, γιατί πρέπει πρώτα να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όχι απλώς αγαπάω, αλλά λατρεύω τα παιδιά και πιστεύω ότι όταν κάνω δικά μου, θα αλλάξει κυριολεκτικά η ζωή μου. Περιμένω πώς και πώς να έρθει αυτή η στιγμή!», αναφέρει ο Νίκος, προσθέτοντας πως όταν αποκτήσει το πρώτο παιδάκι θα καταλάβει αν θέλει κι άλλα.

Ο 28χρονος τραγουδιστής δεν διστάζει να παραδεχθεί πως είναι δύσκολος άνθρωπος για την γυναίκα που είναι μαζί του και είναι αρκετά νευρικός και δείχνει όσα τον ενοχλούν, ενώ παράλληλα δηλώνει ευαίσθητος, δοτικός στον έρωτα και αυθεντικός.

«Υπάρχει θρασυδειλία και ανεντιμότητα, άνθρωποι που κοροϊδεύουν τους γύρω τους, ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Γι’ αυτό και έχουν απομονωθεί και οι περισσότεροι νέοι και τους βλέπεις συνεχώς με ένα κινητό ή ένα laptop στα χέρια», υποστηρίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος.

Κι αν ανυπομονείτε για νέο του cd, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως είναι στο στούντιο από τον Ιούνιο και τα νέα του τραγούδια θα κυκλοφορήσουν ανήμερα της γιορτής του!