Θύμα τροχαίου έπεσε η Κάτια Δνδουλάκη, νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Κύπρο.

Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη μεγαλόνησο για τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 Κύπρου, «Βαλς με Δώδεκα Θεού��», τη γλύτωσε παρά τρίχα!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το showtime-cy, όταν η Κάτια Δανδουλάκη παρέα με τον παραγωγό της σειράς, κατευθύνονταν σε σπίτι στα Λατσιά, για την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Κάποια στιγμή, την ώρα που το αυτοκίνητο τους ήταν προφανώ�� σταματημένο σε κόκκινο φανάρι, ένας απρόσεκτος οδηγός καρφώθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους.

Τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και ο παραγωγός της σειράς, τρόμαξαν από τη δυνατή σύγκρουση, και τους πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Η ηθοποιός, υπέστη μικρό σοκ από τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα το γύρισμα να μεταφερθεί για λίγη ώρα αργότερα, ώστε να συνέλθει η Κάτια Δανδουλάκη.

Τραγική ειρωνία; Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά ατύχημα που συμβαίνει στην Κύπρο με έλληνες ηθοποιούς, αφού όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr το Σαββατοκύριακο, Άγιο είχαν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα, όταν το λεωφορειάκι που τους μετέφερε τράκαρε με δύο άλλα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οχτώ ηθοποιοί του θιάσου.