Σε δέκα μέρες το πολύ ο Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγός του Στέλλα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Το ταξίδι όμως αυτό δεν ήταν εύκολο και όπως αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη με αρκετό άγχος και αγωνία.

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Σε μια εβδομάδα, δέκα μέρες, με τη βοήθεια του Θεού θα κρατάμε τον γιο μας στα χέρια μας», είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, χωρίς να κρύψει ότι είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη από την αρχή μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Εγώ ανησύχησα πάρα πολύ, φοβήθηκα πολλές φορές αν θα φτάσω μέχρι το τέλος. Ο Νεκτάριος πάλι ήταν αισιόδοξος και ο γιατρός μου πάλι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο τέλος. Υπήρξαν φορές που φοβήθηκα ότι θα τον έχανα. Πάνω που τον ένιωσα, ότι θα τον έχανα. Δόξα τω Θεώ όμως όλα πήγαν καλά και με βοήθησε πάρα πολύ σ’ αυτό και ο Νεκτάριος», είπε.

Όπως εξομολογήθηκε η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που είχε μια μικρή αποκόλληση πλακούντα και φοβήθηκε ότι τελείωσαν όλα.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης πάλι εξομολογήθηκε ότι και γι’ αυτόν ήταν αρκετά δύσκολα, προσπαθούσε όμως να στηρίξει τη σύζυγό του και να μην τη στεναχωρεί.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για μάθω ότι όντως η Στέλλα είναι έγκυος», είπε.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια και μάλιστα όπως αποκάλυψε η Στέλλα, γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε ο Νεκτάριος. Τώρα, αυτό που περιμένουν με προσμονή είναι ο ερχομός του γιου τους που θα τους ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή τους.