Για τα σχέδιά του μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο για μια συναυλία αφιερωμένη στην διχοτομημένη Κερύνεια, για την οποία εξέφρασε την ελπίδα να την δούμε ελεύθερη σύντομα.

Μιλώντας για τις επικείμενες εμφανίσεις του με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε: «είναι μια συνεργασία που νομίζω ότι θα έχει μια πολύ special και ωραία εξέλιξη επί σκηνής. Από τα πρώτα σημάδια που λαμβάνουμε νομίζω ότι θα έχει πολύ ωραία αποτελέσματα. Μέσα από τις επαφές μας βγαίνουν ατάκες και έξυπνα πράγματα και ευελπιστώ ότι θα μπουν κι άλλα πολλά στην πορεία».

«Δεν θα με δείτε σε ρόλο ηθοποιού. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά ως ένα σημείο, για να εξυπηρετήσω το πρόγραμμα, κάποια πράγματα θα τα δοκιμάσω», συνέχισε ο Μιχάλης, προσθέτοντας πως ό,τι θα κάνει θα έχει και μουσική χροιά, ενώ το αποτέλεσμα θα έχει μία μουσικο-θεατρική εικόνα.

Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάποια πράγματα δισκογραφικά, αλλά δεν γνωρίζει αν θα προλάβει να κυκλοφορήσει album πριν «φύγει» το 2012. «Στις αρχές του 2013 σίγουρα θα κυκλοφορήσω κάτι, αν όχι ολοκληρωμένο album, σίγουρα ένα single», πρόσθεσε!

Δείτε την συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη