Φαίνεται ότι το μπικίνι έχει γίνει το αγαπημένο outfit για τη Selena Gomez, αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της «Spring Breakers» φορούσε μόνο αυτό. Τώρα λοιπόν που έχουμε μπει για τα καλά στον Σεπτέμβρη εκείνη φαίνεται ότι δεν χορταίνει τον ήλιο γι’ αυτό αποφάσισε να περάσει αρκετό καιρό με τις φίλες της, απολαμβάνοντας τον ήλιο του Μαϊάμι.

selena1.jpgΟ φωτογραφικός φακός λοιπόν την τσάκωσε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου, να φορά ένα στράπλες, μπλε ηλεκτρίκ μπικίνι και να χαλαρώνει, πίνοντας τον καφέ της.

selena2.jpgΒλέπετε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας «Getaway» και είπε το κορίτσι να ξεκουραστεί λιγάκι από την εντατική δουλειά.

selena3.jpg


Μάλιστα την περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά, αφού ολοκληρώθηκε η παραγωγή της ταινίας της «Spring Breakers» και θα τραγουδήσει και για το soundtrack της ταινίας «Hotel Transylvania.

selena4.jpgΌπως καταλαβαίνετε η ξεκούραση είναι απαραίτητη με τόσο βαρύ πρόγραμμα, ενώ φήμες θέλουν η Selena και ο Justin να αγόρασαν το δικό τους ησυχαστήριο στην Καλιφόρνια και να είναι έτοιμοι να συζήσουν.