Τι κι αν ο τόπος βουίζει εδώ και μήνες ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ζευγάρι; Η ηθοποιός δεν βγάζει λέξη για την προσωπική της ζωή, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά!

«Δεν απαντώ ποτέ στο αν είμαι ερωτευμένη. Είμαι μια χαρά. Και ο καθένας ας το πάρει όπως νομίζει», λέει η Αθηνά στο κυπριακό «Down Town» και όταν την ρωτούν ευθέως για τον Ησαΐα απαντά: «αν αρχίσω να μιλάω για αυτά τα θέματα θα χάσω πολύ χρόνο από τη δουλειά μου, αλλά και από τον προσωπικό μου χρόνο».

Για την σχέση της δεν μιλά η ηθοποιός, για τους χωρισμούς της, όμως, είναι… λαλίστατη: «έχω περάσει και πολύ δύσκολα -με κλάματα και στενοχώριες- αλλά και πολύ πιο ανώδυνα. Γενικά, όμως, δεν είναι μία ευχάριστη περίοδος για μένα, εκτός και αν είναι δική μου η απόφαση και είμαι απόλυτα σίγουρη γι’ αυτό που θέλω».

«Μια φορά, όταν είχα χωρίσει από κάποια σχέση, ήταν μία περίοδος που έχασα γύρω στα 8 με 10 κιλά. Διότι το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν στενοχωριέμαι, δεν τρώω. Ακόμη και μία ταινία να δω με την οποία θα κλάψω ή θα στενοχωρηθώ, μου κόβεται αμέσως η όρεξη. Θυμάμαι μάλιστα ότι, σε εκείνο το χωρισμό μου, είχε κλείσει τόσο πολύ το στομάχι μου που είχα πρόβλημα, δυσκολευόμουν, έτρωγα με το ζόρι», προσθέτει η Αθηνά.

Άμα την δούμε αδυνατισμένη, πάει να πει ότι χώρισε με τον Ησαΐα δηλαδή;

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη της Αθηνάς για τα προσωπικά της!