Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασαν ο Αλέξης Λούβαρης και η Χρυσάνθη Ντάφλα, που βρέθηκαν στη Μύκονο με αφορμή τον γάμο φιλικού τους ζευγαριού!

Ο επιχειρηματίας και η όμορφη σύζυγός του έφτασαν στο «νησί των ανέμων» την περασμένη Τετάρτη και χαλάρωσαν στις ήσυχες πλέον παραλίες του.

Φορώντας σέξι μπικίνι, η Χρυσάνθη έκλεψε την παράσταση στην Ψαρρού, ενώ ο σύζυγός της φρόντιζε να έχουν πάντα νερό, φρούτα και χυμούς. Εκτός από τις βουτιές, το ζευγάρι χαλάρωσε διαβάζοντας εφημερίδες και περιοδικά, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές.

image2a.jpg

Το Σάββατο, Αλέξης και Χρυσάνθη πήγαν στον γάμο των φίλων τους, όπου κουμπάρος επρόκειτο να είναι ο γνωστός σταρ του σινεμά Ρότζερ Μουρ. Ωστόσο, ο ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία και ματαίωσε το ταξίδι του, με αποτέλεσμα την κουμπαριά να κάνει η κόρη του, Ντέμπορα.

Περίπου ενάμισι χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στο Μπαλί, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του δεν κρύβουν την ευτυχία τους, ενώ άτομα του περιβάλλοντός τους λένε ότι επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί.

Μετά το long weekend στη Μύκονο, ο Αλέξης επέστρεψε στη δουλειά, ενώ η Χρυσάνθη στο… διάβασμα, καθώς σκοπεύει να πάρει το πτυχίο των Οικονομικών που άφησε στη μέση για χάρη του μόντελινγκ.