Αναμνήσεις και συναισθήματα από την συνεργασία τους με τον Φοίβο εξομολογήθηκαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς!

«Πριν γνωρίσω τον Φοίβο, η καριέρα μου ανέβαινε σταθερά, σκαλί – σκαλί. Μπήκε στη ζωή μου, τον γνώρισα, τον εμπιστεύθηκα, τον αγάπησα, και μαζί…. Απογειωθήκαμε. Ήμουν πολύ τυχερή. Όμως, μια τέτοια σχέση είναι αμφίδρομη. Άρα είναι κι εκείνος τυχερός», λέει η Καίτη, ενώ ο Διονύσης χαρακτηρίζει τον μουσικοσυνθέτη «οργανωμένο έγκλημα»: «είναι σε όλα άψογος. Θυμάμαι να μπαίνουμε στο studio και να έχει την επίβλεψη όλου του δίσκου. Να έχει απίστευτο χιούμορ και να βγάζει ό,τι καλύτερο έχει ο ερμηνευτής», προσθέτει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν κρύβει πως για την μεγάλη συναυλία της 24ης Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ νιώθει αγωνία, χαρά και συγκίνηση. Από την άλλη, ο σύζυγός της τονίζει πως η παραγωγή θα στηρίζεται στην ουσία της μουσικής με έναν πιο θεατράλε χαρακτήρα και μια προσέγγιση διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε δει έως τώρα.

«Το ελληνικό τραγούδι πέρασε κι αυτό την κρίση του αλλά τώρα δείχνει σιγά – σιγά να την ξεπερνάει. Οι παλιοί καλοί δημιουργοί και τραγουδιστές μένουν στο χώρο ως σταθερές αξίες. Όσο για τους νέους, θα έλεγα ότι ψάχνονται πολύ, ώστε ν’ ανεβάσουν την ποιότητα του ήχου και των στίχων των τραγουδιών. Διαπιστώνω ότι βγαίνουν εξα��ρετικοί νέοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί. Ο χρόνος θα δείξει τι θα μείνει. Όπως γίνεται πάντα», αναφέρει σε άλλο σημείο η Καίτη, που από τις 12 Οκτωβρίου θα «ανεβάσει» μουσική παράσταση σε κινηματογράφο της Αθήνας.

Όσο για τον Διονύση;
Το κοινό θα τον βρει σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, όπου μαζί με τον πιανίστα του θα ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και αρκετά με την υπογραφή του Φοίβου!

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε το «Ζήσαμε», το ντουέτο του Φοίβου με την Καίτη και τον Διονύση