Στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες επώνυμες βρέθηκε ε η Gwyneth Paltrow.

Η εμφάνιση που μάγεψε το κοινό του περιοδικοί People και την κατέταξε πρώτη ήταν αυτή στην απονομή των Oscars με την ολόλευκη τουαλέτα, τα χρυσά πανέμορφα πέδιλα και τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα!

Κι όμως, μπορεί το πόδι της Angelina Jolie εκείνο το βράδυ να έκανε θραύση, αλλά πρώτη καλοντυμένη κυρία αναδείχτηκε η Paltrow!
«Έχει έναν δικό της τρόπο: απλό, χωρίς υπερβολές. Συνήθως λέει «είμαι χαρούμενη . Αυτό έχει σημασία». Και έτσι καταφέρνει να ξεχωρίσει από το πλήθος», δήλωσε η στυλίστρια της Paltrow, Elizabeth Saltzman.

H 39χρονη ηθοποιός προσέχει πολύ τη σιλουέτα της, ενώ ο τρόπος που ντύνεται από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί είναι ιδιαίτερα κομψός και εντυπωσιακός!

Ποιες κυρίες έφαγαν τη σκόνη της;

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Kate Middleton. Στην τρίτη η Emma Stone , στην τέτα��τη οι σεξοβόμβες αδερφές Kardashian. Ακολουθούν η Miranda Kerr, η Reese Witherspoon, η Rihanna, η Jessica Alba, η Diane Kruger και η ανερχόμενη star Jennifer Lawrence.

Όσο για τους καλοντυμένους άντρες, σταθερά την πρωτιά έχει ο Brad Pitt και ακολουθούν οι Andrew Garfield, Jay-Z, Colin Firth, Robert Pattinson, Chris Hemsworth και ο Liam Hemsworth.