Απίστευτη είναι η ιστορία της Cassandra Bankson, ενός 19χρονου μοντέλου, που εξαιτίας της σοβαρής της ακμής, είχε πέ��ει θύμα κοροϊδίας από τους συμμαθητές της, όταν ήταν ακόμα έφηβη.

Η Cassandra, με ύψος 1,80 δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Μέσω You Tube, έφτιαξε ένα video, όπου μοιράστηκε το πρόβλημα της με τους ομοιοπαθείς, ενώ έδινε συμβουλές σε όσα κορίτσια υποφέρουν από ακμή, πώς να την καλύψουν.

Η 19χρονη καλλονή, εκτός από ακμή υπέφερε και από απαίσιες ουλές που είχαν δημιουργήσει τα σπυράκια στο κατά τ΄ άλλα πανέμορφο πρόσωπο της.

Ένα χρόνο το πάλεψε όμως, και τα κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.kuriaaaaaa.jpg

Εξαιτίας της φήμης που απέκτησε από το video στο You Tube, την γνώρισαν πολλοί σχεδιαστές, με αποτέλεσμα η Cassandra να περπατήσει στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της ��έας Υόρκης!

Τι λέει η ίδια γι΄αυτό;

«Είναι σαν όνειρο να βρίσκομαι εδώ πέρα. Είμαι ένα άλλο άτομο απ΄αυτό που συνήθιζα να είμαι, γιατί τώρα έχω πολλή περισσότερη αυτοπεποίθηση!»

Το πήρε πίσω το αίμα της η Cassandra και όχι μόνο αυτό, αλλά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς την καριέρα της! Αρκεί να σας πούμε, πως η σελίδα της στο Facebook, μετρά 8.300 likes!

Κάντε κλικ και δείτε το video που την έκανε διάσημη, έτσι γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!