Με το χαμόγελο στα χείλη απαθανάτισε ο φακός την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους που αντί για σαμπάνια είχαν νερό!

Μάλλον για τους επόμενους 9 περίπου μήνες η Kate δεν θα πινει αλκοόλ...
POTIRIA.jpg
Το ζεύγος βρέθηκε σε μια εκδήλωση στην Σιγκαπούρη και ένας πιτσιρικάς ρώτησε τον William πόσο μεγάλη οικογένεια θα ήθελε να κάνει και εκείνος είπε χωρίς δεύτερη σκέψη: «θα ήθελα να αποκτήσω δυο παιδιά»!

Μάλιστα, τόνισε πως είναι στην κατάλληλη ηλικία, 30 χρονών και ο ίδιος και η σύζυγος του για να δημιουργήσουν οικογένεια.

Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει την Kate με εφαρμοστά φορέματα. Πλέον φοράει μόνο φαρδιά ή τουλάχιστον να κρύβουν την κοιλιά της.

Το ζεύγος περνάει δεύτερο μήνα του μέλιτος και δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ!koilia4.jpg

Μαζί επισκέφτηκαν τους όμορφους κήπους της Σιγκαπούρης, πήγαν σε διάφορες εκδηλώσεις που είχαν διοργανώσει προς τιμήν τους , ενώ επισκέφτηκαν και το νεκροταφείο όπου είχαν ταφεί τα θύματα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Εκεί κατέθεσαν στεφάνια προς τιμήν της Βασίλισσας, μητέρας της Ελισάβετ.

Η Kate, την ημέρα αυτή, επέλεξε για ακόμα μια φορά ένα φόρεμα που ήταν στενό στο στήθος και άνοιγε στην κοιλιά. Τυχαίο;; Καθόλου..

Δείτε το ευτυχισμένο ζεύγος στις φωτογραφίες να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ταξιδιού του.