Μετά α��ό τις φωτογραφίες με το σωματοφύλακα της, που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Heidi Klum αποφάσισε να βγει και να το παραδεχτεί, πως ναι είναι ζευγάρι τα δυο τους!

Μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη, το 39χρονο μοντέλο, παραδέχτηκε πως εκείνη και ο Martin Kristen, μόλις ξεκίνησαν να βγαίνουν, αποφεύγοντας ωστόσο ν΄αποκαλέσει αυτό που έχουν «σχέση».

«Μόλις ξεκινήσαμε να βγαίνουμε! Δεν ξέρω αν μπορώ να ονομάσω σχέση αυτό που έχουμε».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως εκείνη και ο Kristian, πολύ πριν γίνουν ζευγάρι, είχαν φιλική σχέση:

«Ήταν με την οικογένεια μας, τα τελευτ��ία τέσσερα χρόνια. Νοιαζόταν για ολόκληρη την οικογένεια, κυρίως για τα παιδιά μου, και μας βοηθούσε πάρα πολύ!Του εμπιστεύομαι τη ζωή των παιδιών μου. Είναι ένας θαυμάσιος άνδρας!»

Στη συνέχεια, σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της Seal, ο οποίος την κατηγόρησε πως τον απάτησε με τον σωματοφύλακα, ενώ ήταν παντρεμένοι:

«Δυστυχώς ο πρώην μου, έχει ένα μοναδικό τρόπο να επιλέγει τις λέξεις που εκφράζεται. Τον συνήθισα, αλλά δεν μ΄αρέσει. Προφανώς και δεν είναι αλήθεια όσα είπε. Ποτέ μου δεν κοίταξα άλλον άνδρα ενώ ήμασταν μαζί».

Πρόσθεσε δε, πως από τότε που χώρισαν (τον Ιανουάριο), «προχώρησε κι εκείνος, αλλά κι εγώ. Μπαίνω στα 40, και φυσικά και θέλω να βγαίνω με κάποιον! Αλλά δεν έχω ιδέα που πηγαίνει όλο αυτό!»

Όσο για τις σχέσεις με τον πρώην της; η Klum αποκάλυψε ότι τα λένε, αλλά πλέον τυπικά. Σίγουρα όμως, το κλίμα ανάμεσα τους δεν είναι πολεμικό.